Prettige Feestdagen

Hoe deze feestdagen Coronaproof, maar toch gezellig maken?

Lees meer

Zomerblues

Bye bye zomer

Geen hittegolf meer, gedaan met de vakantieperiode,
1 september, terug naar school, dagelijkse routine, ...
Het is duidelijk, de zomer loopt op haar einde.
Maar niet getreurd met 
Vadisol verleng je de zomer.

Zelfs wanneer de weersomstandigheden buiten wat guurder worden kan je met onze producten toch nog genieten van dat heerlijke zomergevoel.
Dus geef niet toe aan die zomerblues maar kom vandaag nog langs in onze showroom en ontdek ons uitgebreide gamma aan buitenleven producten!

Lees meer

We stevenen af naar een hittegolf 

Hou je woning koel en zorg voor een goede nachtrust met de zonwering van Vadisol. Benieuwd? Wij geven graag enkele tips

Lees meer

Zonwering op maat en thuiswerken

Voordelen van zonwering bij thuiswerken
De afgelopen maanden hebben we massaal van thuis uit gewerkt.
We moesten niet alleen onze kinderen tevreden houden, opvoeden en helpen met het vele huiswerk, we moesten er ook voor zorgen dat onze werkgever tevreden bleef. Plots steeg onze dankbaarheid voor alle leerkrachten en onthaalouders en beseften we dat alles combineren toch wel wat energie vraagt. Gelukkig was de zon er om onze batterijen terug op te laden en ons te voorzien van voldoende Vitamine D. En ook de kids konden heerlijk buitenspelen, hoewel het niet allemaal even makkelijk en praktisch klinkt heeft thuiswerken veel voordelen.
Maar wellicht heb je gemerkt dat de zon ook vaak als storend werd ervaren. Hierbij kan een goede zonwering uitkomst bieden.

Lees meer

Heerlijk weer op komst!

Nu er opnieuw heerlijk weer op komst is en we onze bubbel, waar we al weken in leven, eindelijk beetje bij beetje mogen uitbreiden met een beperkt aantal vrienden of familieleden is er niks leukers om uit te kijken naar een gezellig avondje en een lekkere BBQ!
Kan jij ook niet meer wachten en kijk jij er net zo hard naar uit als wij? 

Met een terrasoverkapping of luifel kan je volop genieten van de zon en ben je toch beschermd tegen schadelijke UV-stralen of een plotse regenbui.

Lees meer

Staycation : op vakantie in je eigen tuin!

Bij Vadisol vind je tal van oplossingen om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken. Een terrasoverkapping kan je helemaal naar wens samenstellen en nadien super gezellig inrichten met een mooie loungeset, planten en kunstwerken. Zo heb je het hele jaar door een extra ruimte waar je kan genieten en ontspannen. Ideaal voor de zonnekloppers onder ons of om te relaxen na een frisse duik in je zwembad... Geen zwembad? Gebruik dan even de waterslang het is het idee dat telt toch? ;-)

Lees meer

Het is lente bij Vadisol

De lente laat niet op zich wachten
 

Terwijl wij met z'n allen massaal thuis in ons kot blijven, deed de lente haar intrede. De zon was de afgelopen weken al volop aanwezig. Eindelijk kunnen we weer wat vitamine D opdoen en kunnen we onze tuin uit haar winterslaap halen.
Zeker in deze onzekere tijden kijken we met z'n allen massaal uit naar de zomer en hopen we dat het normale leven snel terug op gang komt.
Helaas is het momenteel niet mogelijk om te genieten van die eerste frisse pint op een zonnig terras en vallen veel reisplannen dit jaar in het water. Maar niks belet ons om het (ook in tijden van de coronacrisis) thuis zo gezellig mogelijk te maken. Even de tijd nemen om voor jezelf en je gezin te zorgen. Maak dus nu al je tuin/terras in orde zodat je straks familie en vrienden kan uitnodigen en de BBQ kan bovenhalen. Want 1 ding is zeker na dit alles gaan we volop profiteren van het sociale contact en de zomer!

Lees meer

Vadisol tijdens de coronacrisis

Blader door onze brochures of bekijk onze realisaties en laat je inspireren. Je kan ook met onze verkopers via Whatsapp of smartphone videochatten en ons zo rondleiden in je tuin of woning om samen een geschikte oplossing te zoeken. Of we leiden je virtueel door onze showroom.

Uiteraard willen we vriendelijke vragen om onze openingsuren te respecteren voor wat betreft het videochatten. Wil je graag na de kantooruren ons via deze weg contacteren vragen, gelieve dan eerst even een afspraak te maken.

Lees meer

Toonzaal zaterdag en zondag gesloten 

Ten gevolge van het Coronavirus en de maatregelen hieromtrent zal ook onze toonzaal in het weekend gesloten zijn en dit tot deze maatregelen worden opgeheven.

Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar en kan je ook op afspraak bij ons terecht of komen wij geheel vrijblijvend bij je langs met de nodige informatie en stalen.

De openingsuren tijdens de week blijven voorlopig ongewijzigd, we volgen de situatie op de voet en zullen indien nodig bijkomende maatregelen treffen. Wij geven graag advies over zonwering, screens, terrasoverkappingen, ... via andere kanalen zoals : mail, telefoon, FaceTime, whatsapp, messenger.


Of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verder respecteren we de beslissing en hopen we op medewerking van onze klanten om het risico tot besmetting te minimaliseren door een goede handhygiëne en bij ziekte thuis te blijven.

Heb je nog andere vragen aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer

Stijlvolle Nova schuifwand

Nieuw in onze showroom en de perfecte aanvulling voor ons gamma buitenleven outdoor living:
De Nova schuifwand van Verano! 

 

Lees meer