Het werd zomer... maar Vadisol blijft bereikbaar tijdens de vakantieperiode.

Echter door de massale investering in zonwering en de COVID-19 maatregelen, raken de materialen uitgeput. Dit leidt tot lange levertijden en niet te vermijden prijsstijgingen in de toekomst.
Ondanks de vele voorzorgsmaatregelen die onze leverancier heeft getroffen, is het niet gelukt om de drukte voor te blijven. Hierdoor lopen ook onze plaatsingen vertraging op... Onze oprechte excuses hiervoor, maar we zijn er zeker van dat u, als trouwe klant, hier begrip voor heeft.
Aangezien we veel belang hechten aan een tevreden klant, zullen we daarom tijdens de GEHELE VAKANTIEPERIODE GEOPEND blijven.
Zo kan je tijdens de maanden juli en augustus met al je vragen steeds bij ons terecht en zullen we ons uiterste best doen je zo snel en goed mogelijk verder te helpen. Bedankt voor het vertrouwen!

Lees meer

La-la-lente!

Aaah heerlijk... die zon op je snoet doet een mens toch goed.
Ookal start de lente officieel pas binnen een maand, wij dromen alvast even weg bij deze temperaturen!
Denk jij stiekem ook al aan een lekker warme zomer en vakantie in eigen tuin? Nu met de pandemie die ons leven de laatste tijd nogal overheerst, is er niks leuker dan alvast te zorgen dat je tuin/terras tip top in orde is zodat je maximaal kan genieten van buitenleven.

Met een terrasoverkapping van Verano zorg je er in no-time voor dat je een vakantiegevoel creëert in eigen tuin!
Tijd dus om alvast wat ideeën te verzamelen, onze showroom te bewonderen en enkele tuincentra te bezoeken zodat je straks de perfecte tuin hebt om helemaal tot rust te komen.
Als dan je vakantieplannen alweer in het water dreigen te vallen, heb je toch een pareltje in je tuin staan waar je ten allen tijde kan van genieten!

Lees meer

Al meer dan 90 jaar Vadisol

Zo is het nu

Vandaag de dag hebben we een hele mooie en ruime showroom op de Everdongenlaan 7B te Turnhout, helemaal klaar voor de volgende jaren om jou als klant te ontvangen en je optimaal te laten genieten van het begrip buitenleven. Wat ooit startte als klein familiebedrijf in megaschermen en zonwering is de dag van vandaag uitgegroeid tot een stabiele en betrouwbare firma met een uitgebreid assortiment aan zonwering.
Ons gamma aan zonwering werd de laatste jaren uitgebreid met o.a. terrasoverkappingen, lamellendaken, screens, sectionaalpoorten, binnenzonwering, ...

Lees meer

Prettige Feestdagen

Hoe deze feestdagen Coronaproof, maar toch gezellig maken?

Lees meer

Zomerblues

Bye bye zomer

Geen hittegolf meer, gedaan met de vakantieperiode,
1 september, terug naar school, dagelijkse routine, ...
Het is duidelijk, de zomer loopt op haar einde.
Maar niet getreurd met 
Vadisol verleng je de zomer.

Zelfs wanneer de weersomstandigheden buiten wat guurder worden kan je met onze producten toch nog genieten van dat heerlijke zomergevoel.
Dus geef niet toe aan die zomerblues maar kom vandaag nog langs in onze showroom en ontdek ons uitgebreide gamma aan buitenleven producten!

Lees meer

We stevenen af naar een hittegolf 

Hou je woning koel en zorg voor een goede nachtrust met de zonwering van Vadisol. Benieuwd? Wij geven graag enkele tips

Lees meer

Zonwering op maat en thuiswerken

Voordelen van zonwering bij thuiswerken
De afgelopen maanden hebben we massaal van thuis uit gewerkt.
We moesten niet alleen onze kinderen tevreden houden, opvoeden en helpen met het vele huiswerk, we moesten er ook voor zorgen dat onze werkgever tevreden bleef. Plots steeg onze dankbaarheid voor alle leerkrachten en onthaalouders en beseften we dat alles combineren toch wel wat energie vraagt. Gelukkig was de zon er om onze batterijen terug op te laden en ons te voorzien van voldoende Vitamine D. En ook de kids konden heerlijk buitenspelen, hoewel het niet allemaal even makkelijk en praktisch klinkt heeft thuiswerken veel voordelen.
Maar wellicht heb je gemerkt dat de zon ook vaak als storend werd ervaren. Hierbij kan een goede zonwering uitkomst bieden.

Lees meer

Heerlijk weer op komst!

Nu er opnieuw heerlijk weer op komst is en we onze bubbel, waar we al weken in leven, eindelijk beetje bij beetje mogen uitbreiden met een beperkt aantal vrienden of familieleden is er niks leukers om uit te kijken naar een gezellig avondje en een lekkere BBQ!
Kan jij ook niet meer wachten en kijk jij er net zo hard naar uit als wij? 

Met een terrasoverkapping of luifel kan je volop genieten van de zon en ben je toch beschermd tegen schadelijke UV-stralen of een plotse regenbui.

Lees meer

Staycation : op vakantie in je eigen tuin!

Bij Vadisol vind je tal van oplossingen om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken. Een terrasoverkapping kan je helemaal naar wens samenstellen en nadien super gezellig inrichten met een mooie loungeset, planten en kunstwerken. Zo heb je het hele jaar door een extra ruimte waar je kan genieten en ontspannen. Ideaal voor de zonnekloppers onder ons of om te relaxen na een frisse duik in je zwembad... Geen zwembad? Gebruik dan even de waterslang het is het idee dat telt toch? ;-)

Lees meer

Het is lente bij Vadisol

De lente laat niet op zich wachten
 

Terwijl wij met z'n allen massaal thuis in ons kot blijven, deed de lente haar intrede. De zon was de afgelopen weken al volop aanwezig. Eindelijk kunnen we weer wat vitamine D opdoen en kunnen we onze tuin uit haar winterslaap halen.
Zeker in deze onzekere tijden kijken we met z'n allen massaal uit naar de zomer en hopen we dat het normale leven snel terug op gang komt.
Helaas is het momenteel niet mogelijk om te genieten van die eerste frisse pint op een zonnig terras en vallen veel reisplannen dit jaar in het water. Maar niks belet ons om het (ook in tijden van de coronacrisis) thuis zo gezellig mogelijk te maken. Even de tijd nemen om voor jezelf en je gezin te zorgen. Maak dus nu al je tuin/terras in orde zodat je straks familie en vrienden kan uitnodigen en de BBQ kan bovenhalen. Want 1 ding is zeker na dit alles gaan we volop profiteren van het sociale contact en de zomer!

Lees meer