Heerlijke weer op komst!

Nu er opnieuw heerlijk weer op komst is en we onze bubbel, waar we al weken in leven, eindelijk beetje bij beetje mogen uitbreiden met een beperkt aantal vrienden of familieleden is er niks leukers om uit te kijken naar een gezellig avondje en een lekkere BBQ!
Kan jij ook niet meer wachten en kijk jij er net zo hard naar uit als wij? 

Met een terrasoverkapping of luifel kan je volop genieten van de zon en ben je toch beschermd tegen schadelijke UV-stralen of een plotse regenbui.

Lees meer

Staycation : op vakantie in je eigen tuin!

Bij Vadisol vind je tal van oplossingen om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken. Een terrasoverkapping kan je helemaal naar wens samenstellen en nadien super gezellig inrichten met een mooie loungeset, planten en kunstwerken. Zo heb je het hele jaar door een extra ruimte waar je kan genieten en ontspannen. Ideaal voor de zonnekloppers onder ons of om te relaxen na een frisse duik in je zwembad... Geen zwembad? Gebruik dan even de waterslag het is het idee dat telt toch? ;-)

Lees meer

Het is lente bij Vadisol

De lente laat niet op zich wachten
 

Terwijl wij met z'n allen massaal thuis in ons kot blijven, deed de lente haar intrede. De zon was de afgelopen weken al volop aanwezig. Eindelijk kunnen we weer wat vitamine D opdoen en kunnen we onze tuin uit haar winterslaap halen.
Zeker in deze onzekere tijden kijken we met z'n allen massaal uit naar de zomer en hopen we dat het normale leven snel terug op gang komt.
Helaas is het momenteel niet mogelijk om te genieten van die eerste frisse pint op een zonnig terras en vallen veel reisplannen dit jaar in het water. Maar niks belet ons om het (ook in tijden van de coronacrisis) thuis zo gezellig mogelijk te maken. Even de tijd nemen om voor jezelf en je gezin te zorgen. Maak dus nu al je tuin/terras in orde zodat je straks familie en vrienden kan uitnodigen en de BBQ kan bovenhalen. Want 1 ding is zeker na dit alles gaan we volop profiteren van het sociale contact en de zomer!

Lees meer

Vadisol tijdens de coronacrisis

Blader door onze brochures of bekijk onze realisaties en laat je inspireren. Je kan ook met onze verkopers via Whatsapp of smartphone videochatten en ons zo rondleiden in je tuin of woning om samen een geschikte oplossing te zoeken. Of we leiden je virtueel door onze showroom.

Uiteraard willen we vriendelijke vragen om onze openingsuren te respecteren voor wat betreft het videochatten. Wil je graag na de kantooruren ons via deze weg contacteren vragen, gelieve dan eerst even een afspraak te maken.

Lees meer

Toonzaal zaterdag en zondag gesloten 

Ten gevolge van het Coronavirus en de maatregelen hieromtrent zal ook onze toonzaal in het weekend gesloten zijn en dit tot deze maatregelen worden opgeheven.

Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar en kan je ook op afspraak bij ons terecht of komen wij geheel vrijblijvend bij je langs met de nodige informatie en stalen.

De openingsuren tijdens de week blijven voorlopig ongewijzigd, we volgen de situatie op de voet en zullen indien nodig bijkomende maatregelen treffen. Wij geven graag advies over zonwering, screens, terrasoverkappingen, ... via andere kanalen zoals : mail, telefoon, FaceTime, whatsapp, messenger.


Of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verder respecteren we de beslissing en hopen we op medewerking van onze klanten om het risico tot besmetting te minimaliseren door een goede handhygiëne en bij ziekte thuis te blijven.

Heb je nog andere vragen aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer

Stijlvolle Nova schuifwand

Nieuw in onze showroom en de perfecte aanvulling voor ons gamma buitenleven outdoor living:
De Nova schuifwand van Verano! 

 

Lees meer

Geef kleur aan je interieur

De kleur van 2020 is Tranquil Dawn.

De kleur werd geinspireerd door "ochtendlicht". Ochtendlicht geeft ons een aangenaam gevoel en creërt rust. Iets waar we in onze maatschappij wel eens naar verlangen. Gebruik dus de nieuwe trendkleur zeker in je interieur en ervaar de rustgevende sfeer die ze met zich meebrengt.

De grijsgroenige kleur is makkelijk te combineren met andere groentinten. Schilder je muur in Tranquil Dawn en leg wat kussens in groene tinten in je zetel en je hebt meteen een heel ander interieur. Ook hier en daar een mooie plant komt de sfeer in huis ten goede.
Je kan ook kiezen voor binnenzonwering met een mooie groene tint, ons gamma kleuren voor rolgordijnen en jaloeziën is alvast afgestemd om de laatste nieuwe trends.
Tranquil Dawn gaat ook prima samen met natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld onze houten jaloeziën of kies voor binnenscreens met een rustgevende kleur en schilder je plafond voor de verandering eens in deze hippe kleur! 

Ook onder je overkapping of lamellendak brengt deze kleur een aangename sfeer dus shop die kussens en dat knusse deken en zorg voor een rustgevende buitenomgeving, een ZEN plekje voor jou en je gezin waar jullie heerlijk kunnen genieten.

 

Foto : dezeen.com
Lees meer

Een tuinkamer maakt buitenleven aangenaam

Vandaag de dag ontsnappen we maar al te graag even aan de hedendaagse stress. In het weekend maken we al eens een heerlijke wandeling of fietstocht door de natuur en ook reizen was nog nooit zo populair, want we genieten van de ongedwongen sfeer en de heerlijke zon

Zeker tijdens de grijze dagen verlangen we naar die warme zonnestralen. Steeds vaker zoeken we naar manieren om ook in ons dagelijks leven aan deze behoeftes tegemoet te komen.

Er duiken steeds meer innovatieve manieren op om toch wat groen kwijt te kunnen. Denk maar aan de groene gevels die niet enkel een oplossing bieden voor de klimaatverandering of hevige regenval, een groene omgeving zorgt er namelijk ook voor dat we ons prettiger voelen. 

Ook grote raampartijen zijn hot! Ze zorgen ervoor dat er voldoende daglicht binnenkomt in onze woning.
Hoe meer daglicht, hoe beter we ons in ons vel voelen en hoe meer comfort we ervaren. 

Waarom dan niet dit comfort doortrekken naar buiten?
Vadisol helpt je met veel plezier bij het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw noden en wensen. Hierbij kunnen we ook steeds rekenen op de kennis en evaring van onze leveraciers Verano en Corradi!

Lees meer

Inspiratie zonwering en outdoor living

Laat je bijstaan door ons Vadisol-team en ga samen met ons op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie.
Je vindt bij ons de laatste nieuwe trends op gebied van zonwering en outdoor living
Door onze jarenlange ervaring en ons gemotiveerde team brengen we elk project tot een goed einde.
Benieuwd? Onze realisaties spreken voor zich!

 

Wil jij ook graag zo'n topproduct in/aan huis? 
We komen gratis en vrijblijvend ter plaatse en bespreken samen met jou de mogelijkheden.
Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

 

Lees meer

Najaarsacties Verano tem 15 december 2019! 

- Verano A45 voorzetrolluiken / gratis motor

- Verano ritzscreen / bij 3 elektrisch bediende zipscreens – 3de motor gratis (somfy LT)  

 - Verano V870 Arezzo lamellendak /  bij 2 extra randproducten – 50% korting op het 2de randproduct

 - Verano vaste terrasoverkapping / bij 2 extra randproducten – 50% korting op het 2de randproduct

- Verano sectionaalpoort / gratis muurzender of codeklavier

 

Al deze acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

Lees meer