Schuifwand Nova

Met een schuifwand van Verano creëer je een heerlijk beschut terras of balkon. De schuifwanden verhinderen inkijk van buitenaf. Ze zorgen ervoor dat felle stralen van de zon onderbroken worden waardoor het aangenaam vertoeven is onder jouw overkapping. Een Nova schuifwand breekt ook de wind, zo kan je bij alle weersomstandigheden genieten van jouw tuinkamer.  Zelfs in het voor- en najaar heb je een ruimte buiten waar je volledig tot rust kan komen.

Schuifwand systemen geven jouw overkapping of balkon een luxe uitstraling en bieden extra comfort. Ze bieden de mogelijkheid om jouw terrasoverkapping op een handige manier te openen en te sluiten. Verano biedt verschillende opvullingen aan voor een schuifwand. Je kan kiezen tussen aluminium latten of houten latten, ieder met hun unieke uitstraling.

 

 

In onze showroom te Turnhout staat het mooiste lamellendak van België aangevuld met deze mooie schuifwand met houten latten. Plan dus gauw een bezoekje en ontdek zelf de voordelen van onze Nova schuifwand

Nova Schuifwand

Enkele realisaties van geplaatste schuifwanden

Schuifwand plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte voor schuifwanden.

Neem contact op voor schuifwanden Brochures downloaden