Terrasoverkapping met doek - Terrasvouwdak

Een overkapping met openschuifbaar PVC doek of kortom een terrasvouwdak, laat je buiten leven in stijl. Het is ook de ideale bescherming tegen zon, regen en wind voor jou en je gezin. Wij plaatsen al vele jaren kwaliteitsvolle terrasvouwdaken van Corradi en Verano, met PVC doeken die je gemakkelijk kan bedienen met een Somfy bediening van op afstand en eventueel voorzien van een zon- en windsensor. Afhankelijk van het weer gaat het doek dan automatisch open en dicht. Van gemak in gebruik gesproken.

Terrasoverkapping met doek

Terrasvouwdaken naar Italiaans design

Kom in onze showroom kennismaken met de terrasvouwdaken van Corradi en Verano. We hebben in ons aanbod verschillende varianten, van een strak terrasvouwdak met montage aan de wand tot een luxueuze vrijstaande opstelling. Aangepast aan je wensen wordt zo’n terrasvouwdak een verrijking voor je tuin of terras. De terrasvouwdaken zijn puur Italiaans design. Deze kunnen trouwens een overspanning aan tot wel 7 meter. Welke versie je ook kiest, een vakkundige plaatsing door ons Vadisol team is gegarandeerd.

Tal van uitbreidinsmogelijkheden

De terrasvouwdaken van Verano en Corradi bieden ook tal van uitbreidingsmogelijkheden zoals screens, glaswanden, heaters, ...
Zo creër je een ruimte met extra comfort, beschut tegen wind, regen en koude.

Kom langs en laat je inspireren, samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie.
Als toonaangevend bedrijf worden wij ook altijd met raad en daad bijgestaan door onze leveranciers Verano en Corradi die de nieuwste trends op de voet volgen.
 

 

Slogan Vadisol
Tuinkamer terrasoverkapping Corradi Maestro

Enkele realisaties van geplaatste terrasvouwdaken

Terrasvouwdak plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden