Rolluiken voor nieuwbouw of bestaande woning

Rolluiken combineren het nuttige met het aangename. Een rolluik beschermt je woning en bieden een comfortabel gevoel. En zijn de oplossing voor behoud van warmte in de winter en vorming van warmte in de zomer. Rolluiken helpen op die manier jou energie te besparen.

Of je nu op zoek bent naar rolluiken voor je nieuwbouw of bestaande woning, bij Vadisol ben je aan het juiste adres voor rolluiken van topkwaliteit. Wij zijn officieel plaatser van de rolluiken van Verano. We komen graag ter plaatse om de situatie en de mogelijkheden met je af te stemmen.

Zo kan je kiezen voor voorzetrolluiken, waarbij breekwerk aan de buitenzijde van het raam of de gevel overbodig is. Plaatsing is op de dagkant. Of voor inbouwrolluiken, die we naadloos integreren in je gevel. Oude inbouwrolluiken vervangen we trouwens probleemloos.

Verano rolluiken met Somfy automatisatie

Het automatiseren van je rolluiken doen we met  Somfy. Handig, want het manueel optrekken en neerlaten van rolluiken is dan niet meer nodig. Er zijn diverse mogelijkheden die we graag met je bespreken: 

  • met een schakelaar
  • draadloos (rts of io) met bediening van op afstand.
  • aansturing mogelijk met computer, smartphone of tablet
  • verbinding mogelijk met domoticasysteem
  • solar pro (zonnepaneel)

Wij zijn een Somfy expert dealer!

Somfy Rolluiken

Enkele realisaties van geplaatste rolluiken

Rolluiken plaatsen of vervangen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden