Mooie en comfortabele sectionaalpoorten

Je garage afsluiten, daarvoor adviseren wij een kwaliteitsvolle sectionaalpoort van Verano, de referentie in sectionale garagepoorten in België. Wij plaatsen ze zowel bij nieuwe als bestaande woningen en garages. Onze sectionaalpoorten zijn gemaakt van de allerbeste materialen, ze zijn optimaal geïsoleerd en uiterst comfortabel in de bediening. Met een sectionaalpoort van Verano krijg je een stijlvolle en solide garagepoort, opgemeten en vakkundig geplaatst door ons Vadisol team. 

Rolpoort Verano 2

Voordelen sectionaalpoorten:

veiligheid, comfort en duurzaamheid

Een sectionaalpoort biedt extra bescherming tegen ongewenst bezoek, goed voor de verhoging van je gevoel van veiligheid en dat van je gezin. Dankzij de automatische bediening rij je zo binnen en buiten. Sectionaalpoorten zijn uiterst stevig en gaan jaren mee. Duurzaamheid is dan ook een belangrijke pijler bij Verano. Elke sectionaalpoort die wij plaatsen is trouwens werk op maat. In elke garage installeren we zonderen problemen een poort, in de gewenste uitvoering. Glad en strak paneel of liever panelen met ingewerkte profilering? Perfect mogelijk. Verder kan je kiezen uit alle kleuren. Dankzij een speciale coating doorstaat de sectionaalpoort zonder probleem jaren blootstelling aan weer en wind.

Verano sectionaalpoorten met automatisatie

Niets eenvoudiger dan een sectionaalpoort die automatisch opent en sluit. Wij zorgen eveneens voor een geruisloze motor en een draadloze bediening van op afstand of een knop aan de wand. Indien gewenst, zorgen we ervoor dat je de sectionaalpoort ook via een applicatie kan bedienen. Indien buitenstaanders de garagedeur willen openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. 

Op zoek naar een rolpoort? Dat is een mooi alternatief voor een sectionaalpoort, samengesteld uit lamellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Sectionaalpoorten

Enkele realisaties van geplaatste sectionaalpoorten

Sectionaalpoort plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte voor een sectionaalpoort.

Neem contact op voor sectionaalpoorten Brochures downloaden