Ontdek de ritsscreens van Verano

Een ritsscreen is een verticale zonwering voor het raam, waardoor het binnen ook bij heet weer aangenaam aanvoelt. Screens combineren privacy met een vrij zicht. Ritsscreens zijn super functioneel en esthetisch. Door hun eigentijdse en strakke uitstraling vormen ritsscreens een meerwaarde voor je woning. De mooie screens van Verano blinken uit door hun windvastheid en het gemak in gebruik dankzij de automatisatie van de ritsscreens. 

Screen6 2

Een screen voor elke stijl en ieder budget

Totale zonwering bij minimaal verlies van ruimte, dat is alvast een groot voordeel. Maar ook het feit dat je uit zeer veel kleuren en modellen kan kiezen zodat de ritsscreens perfect bij je ramen passen. 

Verano heeft een eigen, zorgvuldig geselecteerde kleurencollectie voor screendoeken. Deze collectie bevat stoffen van de beste kwaliteit, allemaal met een brandvertragende werking. 

Of je nu op zoek bent naar een standaard screen, projectscreens, windvaste ritsscreens of verduisterende ritsscreens… wij hebben screens voor elke stijl en ieders budget. Verano geeft bovendien 5 jaar garantie op de producten en automatisatie. Laat je adviseren in onze showroom en kies de ritsscreens die het beste bij je woning passen.

Enkele realisaties van geplaatste screens

Screen plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden