Zonwering voor binnen en buiten

Met de juiste zonwering creëer je op elk moment het ideale klimaat op je terras of in je woning. Zo geniet je volop van het buitenleven, het ganse jaar door. Als specialist in zonwering stellen we graag een ruim gamma zonwering van Verano & Corradi aan je voor. Dankzij de verschillende mogelijkheden bieden we de perfecte oplossing voor jouw situatie. Functioneel, maar ook mooi om te zien. Denk aan zonneschermen, screens, verandazonweringen, Lamellendaken,terrasvouwdaken en binnenzonwering

Ons merk: Verano zonwering

Voor de regio Turnhout zijn wij erkend verdeler van Verano, het neusje van de zalm op het gebied van zonwering. Het merk zorgt voor comfort en een fijne binnen- en buitenbeleving. Verano produceert en assembleert in eigen huis, in modern ingerichte productiehallen in Belgie, Nederland en Duitsland. In samenspraak met ons maakt Verano je zonwering op maat en zorgen wij voor de vakkundige installatie.

Make This Your Moment Veranokopie
Benjemee Button Voor Website

Voordelen:

optimaal beschermd en bijna-energieneutraal

Zonweringen combineren eigenschappen zoals bescherming, beschutting, verlichting en verwarming. Op de plaatsen waar we de zonwering installeren blijft de temperatuur aangenaam er gaat niks boven een heerlijke koele kamer wanneer het buiten gloeiend heet is. Door een goede zonwering draag je bij tevens bij tot een bijna-energieneutrale woning of BEN. Tijdens je bezoek aan onze showroom of onze opmeting bij je thuis geven we graag gericht advies voor de ideale zonwering. Vadisol staat voor de meest complete totaalservice voor zonweringen en zonneschermen, al meer dan een halve eeuw lang. Onze kennis en service zijn groots, op maat van je behoeften.

Zonwering plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden