Genieten van het buitenleven onder een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping op maat laat je 4 seizoenen van het buitenleven genieten. Terrassen en verhardingen worden fraaie veranda’s en carports, kostbare meubelen in de tuin staan het hele jaar door droog.

Terrasoverkappingen zijn perfect als je houdt van outdoor living, van lekker lang buiten zitten en relaxen, beschut tegen weer en wind. Klinkt goed, niet? Bij Vadisol vind je hoogwaardige terrasoverkappingen van topmerken zoals Corradi en Verano. Stuk voor stuk pareltjes van topkwaliteit, die we volgens jouw wensen afwerken en plaatsen.

Terrasoverkapping openschuivende lamellen

Voordelen: bescherming, licht en lucht

Een rurimte buiten creëren waar je niet alleen in de zomer vertoeft: voor ons is het geen uitdaging maar iets wat we samen met onze leveranciers al vele jaren doen. Het stopt vaak niet bij een passende terrasoverkapping of lamellendak. Een afwerking met afsluitbare zijkanten, screens, lampen en accessoires maakt het geheel compleet.

Met ons aanbod aan terrasoverkappingen en afsluitingen komen wij tegemoet aan je wensen op vlak van privacy, bescherming, licht en lucht. We zorgen ervoor dat de terrasoverkapping in harmonie met de natuur blijft.

Onze merken: Verano en Corradi terrasoverkapping

Voor de regio Turnhout zijn wij erkend verdeler van terrasoverkappingen van Verano en Corradi. Beide merken zijn toonaangevend in outdoor living. Wij zijn trots je een uiterst ruim en kwaliteitsvol gamma te kunnen aanbieden, met terrasoverkappingen die je buitenruimte comfortabeler maken én bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden. In samenspraak met ons maken Verano en Corradi je terrasoverkapping op maat en zorgen wij voor de vakkundige installatie. 

Verano Corradi

Enkele realisaties van geplaatste terrasoverkappingen

Terrasoverkapping plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden