Dulux Colour Of The Year 2019 Tranquil Dawn Interiors Design News Dezeen Hero 1

De kleur van 2020 is Tranquil Dawn.

De kleur werd geinspireerd door "ochtendlicht". Ochtendlicht geeft ons een aangenaam gevoel en creërt rust. Iets waar we in onze maatschappij wel eens naar verlangen. Gebruik dus de nieuwe trendkleur zeker in je interieur en ervaar de rustgevende sfeer die ze met zich meebrengt.

De grijsgroenige kleur is makkelijk te combineren met andere groentinten. Schilder je muur in Tranquil Dawn en leg wat kussens in groene tinten in je zetel en je hebt meteen een heel ander interieur. Ook hier en daar een mooie plant komt de sfeer in huis ten goede.
Je kan ook kiezen voor binnenzonwering met een mooie groene tint, ons gamma kleuren voor rolgordijnen en jaloeziën is alvast afgestemd om de laatste nieuwe trends.
Tranquil Dawn gaat ook prima samen met natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld onze houten jaloeziën of kies voor binnenscreens met een rustgevende kleur en schilder je plafond voor de verandering eens in deze hippe kleur! 

Ook onder je overkapping of lamellendak brengt deze kleur een aangename sfeer dus shop die kussens en dat knusse deken en zorg voor een rustgevende buitenomgeving, een ZEN plekje voor jou en je gezin waar jullie heerlijk kunnen genieten.

 

Foto : dezeen.com