De zomer is officieel voorbij, maar gelukkig heeft ook de herfst z'n charmes en kunnen we nog even genieten van wat zon en zachte temperaturen.
Ideaal dus om je tuinkamer terug op orde te zetten, je tuin alvast winterklaar te maken en ervoor te zorgen dat je zonwering netjes opgeborgen zit tot volgend jaar. 

Tumba 2

De herfst is het ideale seizoen om buiten te zijn. De mooie herfstkleuren, de aangename temperaturen,... even helemaal zen da's pas genieten!
Met een overkapping van Vadisol creëer je je eigen plekje om helemaal tot rust te kunnen komen na een hectische werkdag.  Je tuinmeubelen staan droog en je puberende tiener heeft een plekje om even af te koelen na een stressvol examen ;-) 

Bij ons vind je talloze mogelijkheden om een gezellige, winddichte en droge tuinkamer te bouwen. Van overkappingen met glazen daken tot lameldaken met glaswanden of windvaste screens.  Onze collega's helpen graag mee met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw situatie.
Aarzel niet en vraag vandaag nog een gratis offerte op maat! Zo geniet jij binnenkort ook van heerlijk buitenleven

Voor een gratis offerte, opmeting of advies. Vul het formulier in:

Shutterstock 1141768580

Zou het niet fijn zijn om niet elk jaar met je dure zware parasol te lopen sleuren? Denk dan zeker eens aan een zonnescherm van Vadisol!
Met 1 druk op de knop open en sluit je deze zonwering. Je bespaart jezelf pijnlijke armen en plaats in je tuinhuis.

Shutterstock 2044270847